Reactie plaatsen

Reacties

Robert de Jong
4 maanden geleden

Bridgecursus voor beginners Westerkwartier najaar 2019:

In het najaar 2019 zal er bij voldoende belangstelling een bridgecursus voor beginners worden gegeven in aantal dorpen in het Westerkwartier.Tijd en locatie worden na overleg met deelnemers bepaald.

Bij veel spellen moet je "geluk hebben". Bij bridge is dat niet zo, daarom is bridge dan ook een denksport. Maar anders dan bij bv schaken zijn er bij het beoefenen van deze denksport veel meer contacten met andere spelers.

De cursus bestaat uit 10 – 12 lessen van elk 2,5 uur. Al snel kan men met ervaren bridgers spelen en via het internet aan wedstrijden mee doen.

De kosten voor de cursus bedragen slechts € 35 voor 10 lessen. Kleine groepen zijn ook mogelijk.
Informatie en opgave: Klaas Bruinsma (0594 505760 klaas.wassenaer1@zonnet.nl)

Dorpsbelangen Enumatil
6 maanden geleden

Oproep beheer Facebook-pagina Eben Haëzer/ afscheid molengids
Sinds 2013 heeft onze korenmolen Eben Haëzer een eigen Facebook pagina. Hier staan regelmatig nieuwtjes van de molen en vooral veel foto's van onze molen op. Soms kom je op een locatie waar ook een 'ouderwetse' molen staat, ook deze worden op de pagina geplaatst.

Sinds 2013 is Hanneke Steenbergen molengids voor onze molen en beheert zij de Facebook pagina. Zij gaat ons dorp verlaten en voor de liefde verhuizen naar Friesland. Hierdoor is er een vacature voor molengids. Om molengids te worden wordt er een cursus gevolgd van enkele weken, meer informatie over het worden van molengids vindt u via http://www.groningermolenhuis.nl/indexGMH.html .
Ook is er een vacature voor het beheer van de Facebook pagina van de molen. Voorlopig zijn Arjan en Heleen Velvis de beheerders van de pagina, zij kunnen wel ondersteuning gebruiken van iemand die het leuk vindt om filmpjes en foto's te plaatsen en mee te denken aan het reilen en zeilen in en om de molen. Is dit net wat voor u/jou, laat dan van u/jou horen.